Garantie

Onlyvolleybal.nl doet haar uiterste best om alleen de beste kwaliteit te leveren. Toch kan het gebeuren dat een artikel een fabricagefout bevat. Een fabricagefout is een mankement aan een artikel dat niet is ontstaan door:
– Onjuist gebruik
– Slijtage
– Geen of slecht onderhoud

Onlyvolleybal.nl geeft een half jaar garantie op de door haar geleverde artikelen.

Mocht u van mening zijn dat uw artikel aan de garantievoorwaarden voldoet, dan kunt u het op eigen kosten retourneren aan ons. Voorwaarde is wel dat u het artikel voorziet van een ingevuld klachtenformulier. Het klachtenformulier kunt u hier downloaden.

Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, zullen wij uw klacht beoordelen. Indien de klacht wordt geaccepteerd, zal Onlyvolleybal.nl het nieuwe artikel naar u versturen. Indien het artikel niet meer voorradig is, of als er een gedeeltelijke vergoeding plaats vindt, zal Onlyvolleybal.nl u een waardebon sturen zodat u een alternatief artikel kunt bestellen.

Indien de claim niet wordt geaccepteerd door Onlyvolleybal.nl, zal het artikel niet naar u retour worden gezonden. Wilt u het artikel toch retour, dan dient u de kosten van het retour sturen voor eigen rekening te nemen.

Het retour-adres:

Onlyvolleybal.nl
Grotestraat 75
7471 BL Goor

Disclaimer
Retourzendingen zijn voor kosten en risico van de koper. Dat houdt in dat Onlyvolleybal.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van de door u geretourneerde artikelen. Vraag daarom bij het postkantoor altijd naar een 3S-nummer of traceercode, en bewaar deze goed.