Betalen

Onlyvolleybal.nl biedt u verschillende betaalmogelijkheden. Er kan betaald worden via: iDeal en PayPal.

Betaling via iDeal
iDeal wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken en is net zo veilig en gemakkelijk als internetbankieren.
Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u ervoor kiezen via iDeal te betalen. Klik dan op de iDeal betaalknop en bepaal via welke bank u wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank om de betaling te voldoen.

Betaling via PayPal
Indien u kiest tijdens de bestelprocedure voor een betaling met PayPal, dan logt u in op uw PayPal account. Uw financiële gegevens worden veilig gecodeerd en ze zijn nooit zichtbaar voor kopers. Ook bewaart PayPal uw factuur- en verzendgegevens, zodat u deze niet elk keer hoeft in te voeren, wat het betalen een stuk sneller maakt. Als u wilt betalen met PayPal, zoekt u de PayPal-knop op de website van de webwinkel, logt u in op uw PayPal-rekening en voltooit u uw aankoop.

Betaling via bankoverschrijving
Beschik je niet over internetbankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Als je betaalt via bankoverschrijving dien je wel rekening te houden met een verwerkingstijd van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van je bank.
In het bestelproces kies je voor de betaalmethode “Via Bankoverschrijving”.
Vervolgens kun je het aankoopbedrag overmaken op NL68 RABO 0325 6680 86 t.n.v. Onlyvolleybal.nl. Vermeld in de omschrijving het bestelnummer (deze staat in de bevestigings e-mail).
Bestellingen per bankoverschrijving blijven 7 dagen voor u gereserveerd. Is de betaling niet binnen 7 dagen voldaan dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. Indien gewenst kun je een nieuwe bestelling plaatsen.

Betaling vanuit het buitenland
Wanneer u vanuit het buitenland producten bij ons bestelt, kunt u gebruik maken van betaling via bankoverschrijving. Graag via het contactformulier kenbaar maken wat uw gewenste artikelen zijn. Wij versturen uw producten wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Hiervan krijgt u van ons bericht.

Hieronder staan de gegevens:
– IBAN: NL68 RABO 0325 6680 86
– BIC: RABONL2U

Kortingscodes
Als u van ons een kortingscode heeft ontvangen, dan kunt u deze tijdens het bestellen invullen tijdens het afrekenproces.